Eindhoven | The Colour Kitchen

Deze review is geschreven door Lieke (34), mama van Wietse (0).

Waar ben ik geweest?

Vandaag ben ik op mijn mama-dag gaan lunchen met een vriendin die (net als ikzelf) werkt op de High Tech Campus. Je hebt daar The Strip, een lang gebouw met onder andere een kleine Starbucks, een AH To Go, een Italiaan, een Indiër, een Subway en een restaurant met bediening; The Colour Kitchen.

Hier eten voornamelijk mensen die op de campus werken, maar je kan er gewoon heen als buitenstaander. Het parkeren is gratis in één van de parkeergarages. Daarnaast is de campus bij mooi weer een prima plek voor een wandelingetje rond het water. Ik was al bekend met de locatie en het restaurant. Toch is erheen gaan met je baby wel een andere ervaring.

En hoe is de kaart?

The Colour Kitchen is een “inclusief” bedrijf, met personeel wat een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. De kaart wisselt elk half jaar ongeveer en is zowel Nederlands als Engels. En gelukkig ook vegetariër-vriendelijk. Ik at de vegetarische tagliatelle met een cappuccino er bij. Die was wel ok, niet heel bijzonder, maar wel gewoon prima.

En is het leuk met een kindje?

Er zijn eigenlijk twee gedeelten in het restaurant, één met rode banken waar niet veel plek is voor een wandelwagen, en één met tafeltjes met stoelen waar genoeg plek omheen is. Dus zijn we aan een tafeltje met stoelen gaan zitten bij het raam. Overigens is bij mooi weer het terras open, waar genoeg plek is voor een wagen.

Er eten hier vooral zakenmensen, en dat maakt dat ik me niet helemaal op mijn gemak voelde zodra Wietse een beetje herrie ging maken. Maar veel voorbijlopende mensen reageerden ook weer super positief, omdat het een gezellige afwisseling is in de werkdag, een baby. Misschien als ik hier niet zelf zou werken zou ik me meer op mijn gemak voelen buiten het lunchuur, wanneer de mensen voor het grootste gedeelte weer aan het werk zijn. Een verschoningstafel heb ik niet kunnen vinden, al had ik die ook niet verwacht in een zakelijke omgeving.

Al met al is het wel ok om er een wandeling met kopje koffie te doen of een snelle lunch met iemand die daar werkt.

https://www.hightechcampus.com/facilities/grand-caf%C3%A9-the-colour-kitchen

Mijn oordeel over The Colour Kitchen:

 

Restaurant Name: Colour Kitchen

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
2,5


%d bloggers liken dit: