Den Bosch | Roels

Deze review is geschreven door Lieke (34), moeder van zoontje Wietse (0).

Waar ben ik geweest?

Afgelopen week ben ik gaan lunchen met onze 7 maanden oude Wietse, mijn zus en haar twee kleintjes van drie en één jaar oud, bij Roels in Den Bosch waarvan we hadden gehoord dat ze kindvriendelijk waren, maar zeker geen pannenkoekenrestaurant.

De ingang heeft een klein opstapje, niet handig met de wagen, maar in mijn eentje wel te doen. Bij mijn zus kwam er meteen zelfs iemand van het personeel even helpen met haar wagen.

En is het er leuk?

Binnen ziet het er uit als een grote bruine kroeg, met wat hoekjes en lage muurtjes en houten planken vloer. (We konden ons nog herinneren dat er een Ierse pub in had gezeten, dat was 13 jaar geleden, we worden oud, haha). Kortom, je hebt helemaal niet het idee in een kindvriendelijk restaurant te zijn.

Staat er iets lekkers op de kaart?

De menukaart is vrij divers, en voor kinderen hebben ze allerlei opties. Ze waren ook heel flexibel om voor de driejarige specifieke hongertjes iets te regelen. De dame van de bediening had ook al snel een kleurplaat voor de driejarige, en een kinderstoel voor de eenjarige. Wij aten elk de vega geitenkaas met (verse!) vijgen flammkuchen.

En met een baby, ja of nee?

Het was er niet heel druk, dus we hadden lekker veel plek voor de kinderwagens. Wel moesten we opletten dat de eenjarige niet richting de trap naar beneden kroop. Er is een verschoningstafel in de tussenruimte bij de toiletten (onderaan diezelfde trap). Wel toegankelijk voor zowel papa’s en mama’s zo, maar er is geen water of afvalbak in de buurt.

Een leuke plek om met of zonder kinderen heen te gaan. Vriendelijk personeel en genoeg ruimte voor je wagen(s).

Restaurant Name: Roels

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
4,0


%d bloggers liken dit: