Venlo | Spek & Bonen

Waar ben ik geweest?

Vandaag was ik samen met de kleine meid in Venlo. Daar werk ik, en ik was even op kantoor langsgegaan om haar te showen aan mijn collega’s. Na dit bezoek leek het me leuk om een rondje door Venlo te wandelen. Een hele tijd geleden was ik al eens bij Spek & Bonen geweest, en ik had zin om nog eens terug te gaan. Voornamelijk omdat er nu ook gegeten kan worden! Dus Spek & Bonen it was 🙂

Wat is het voor plek?

Spek & Bonen is, zoals ze het zelf noemen, een ‘kidsproof café en winkel’. Nou, dat klopt! Voorin vind je een aantal tafeltjes en ontzettend veel (voornamelijk vintage) speelgoed. Via een klein trapje kom je in het winkeltje. Hier worden allerlei leuke kinderspulletjes verkocht, zoals kleding, boeken en mooie prints. Achterin de zaak zijn nog meer tafeltjes (en nog meer speelgoed). Ik denk dat kinderen het hier helemaal te gek vinden. Er is zelfs een indoor zandbak/tafel! Zou ik nooit aan beginnen 🙂 Toen ik er was, was het er erg rustig. Er was nog een moeder met kind en oma, en dat was het. Ik denk dat ik het er helemaal niet leuk zou vinden als het er heel druk is. Iets teveel een speeltuin voor mijn smaak.

Hoe is het eten?

Ik at een boterham met kip-kerrie. Deze zag er niet alleen prachtig uit, maar smaakte ook nog eens super goed. Bonuspunten voor de menukaart met verschillende soorten ranja, en nóg meer bonuspunten omdat je een ‘high ranja’ kan doen. Denk: high tea, maar dan met ranja. Super leuk bedacht!

Een kidsproof café, dus dat zal wel handig zijn met een baby?

Er was genoeg plek voor mijn kinderwagen. Maar het is wel onhandig dat je voor de winkel een trapje op moet. Dan moet je je kinderwagen dus even laten staan. Er is een verschoontafel, heel handig. En er zijn heel veel verschillende vintage kinderstoelen. Als het rustig is, vind je zeker een plekje met privacy om even te voeden.

Al met al: een leuk ingerichte plek, met een goede menukaart, en super veel kinder-entertainment!

https://www.spekbonen.nl/

Mijn oordeel over Spek & Bonen:

Restaurant Name: Spek & Bonen

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
3,6


%d bloggers liken dit: