Eindhoven | Piet Hein Eek

Waar ben ik geweest?

Ik kom heel regelmatig in het restaurant van Piet Hein Eek. Piet Hein Eek is een meubelmaker die bekend is geworden met zijn meubels gemaakt van sloophout. Hij werkt vanuit Eindhoven en heeft hier een grote werkplaats, winkel én een goed restaurant. Je kan hier dus niet alleen eten, maar ook nog even shoppen. In de winkel vind je kleding, accessoires, tassen, en een heleboel leuke spulletjes voor je mini-me, zoals speelgoed en boeken. Altijd leuk om even te gaan kijken!

Hoe is het restaurant?

Het restaurant is groot en ruim, en natuurlijk helemaal ingericht met meubels van Piet Hein Eek himself. Ook de kinderstoelen zijn van zijn hand. Voor kinderen is er een kast met speelgoed. Op het menu vind je soepen, salades, broodjes en flammkuchen voor de lunch, en er is ook een uitgebreidere diner-kaart. Denk: gezond, kleurrijk en smaakvol eten! Ook wordt er gebak verkocht van de naastgelegen Pinkie Patisserie, yum!

En is het handig met een baby?

Zoals ik al zei is het een ruim opgezet restaurant, en er is voldoende ruimte voor je kinderwagen of buggy. Er zijn verschillende zitjes, aan kleine of grote tafels. Als het er druk is, is er niet echt een plekje om rustig en met een beetje privacy je kindje te voeden.

Je kan je baby verschonen in het invalidentoilet, hier is een tafeltje met een kussen. Je kan er ook je handen wassen. Het ziet er netjes uit.

Concluderend: ik kom hier heel graag, voor de lunch of een borreltje! Dineren kan trouwens ook best, maar dat past nog niet zo goed in onze planning 🙂

http://pietheineek.nl/

Ben jij hier ook geweest? Laat hier dan ook even weten wat jij ervan vindt!

Mijn oordeel over Piet Hein Eek:

Restaurant Name: Piet Hein Eek

More...

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
4,0


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: