Eindhoven | Onder de Leidingstraat

Waar ben ik geweest?

Onder de Leidingstraat is een echte publiekslieveling op Strijp S. De naam zegt het al: deze deli/koffiebar bevindt zich onder de oude leidingstraat die nog over het voormalig Philips fabrieksterrein loopt, in gebouw Anton, een oud Philips gebouw. Er is ook een klein winkeltje (de ‘Supermercado’) met onder andere biologische spullen en kookboeken. Ik kwam hier heel vaak toen ik nog geen kindje had, en vroeg me af hoe het is om hierheen te gaan mét baby.

Hoe is het eten?

Bij Onder de Leidingstraat kan je ontbijten, lunchen, borrelen en koffiedrinken. Verder kan je er ook maaltijden afhalen. Op de kaart vind je heerlijke vers bereide soepen, salades en sandwiches. Ik at een spelt boterham met ei, doperwtenspread en spinazie, super lekker!

Is het ook leuk met een baby?

Er is helaas niet superveel plek voor een kinderwagen of buggy; deze past maar bij een paar tafeltjes. En omdat het een populaire spot is, is het er vaak heel druk! Ik heb mijn baby nog nooit verschoond hier, en ik denk dat er geen faciliteiten voor zijn. Ik ga dat nog even checken, dan zal ik het hier updaten. En een echt rustig plekje om te voeden is er ook niet.

Kortom: een mooi, hip plekje met super lekkere dingen op de kaart, maar met weinig faciliteiten voor baby’s en jonge kinderen.

 

https://www.onderdeleidingstraat.nl/

Ben jij hier ook geweest? Laat hier dan ook even weten wat jij ervan vindt!

Mijn oordeel over Onder de Leidingstraat:

Restaurant Name: Onder de Leidingstraat

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
3,0


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: