Houthalen – Helchteren | De Taverne op Park Molenheide

Deze review is geschreven door Lieke (34), moeder van Wietse (0).

Waar ben ik geweest?

Meer in de categorie “pannekoekenrestaurant” is de Taverne. Dit is het restaurant van vakantiepark Molenheide in Houthalen-Helchteren, België. Wij Kees en ik) proberen om niet teveel op dit soort plekken langs te gaan. Maar het leek het ons toch ook wel ontspannen om in een huisje op een park met kindvriendelijke voorzieningen te verblijven tijdens onze eerste “vakantie”.

Zoals verwacht zijn er inderdaad flink wat kindvriendelijke dingen. Er is bijvoorbeeld niet alleen een verschoningstafel in het damestoilet, maar ook in het gehandicapten-toilet. Dat betekent dat papa ook lekker een luier kan verschonen.

En is het er gezellig?

Qua ambiance is het, nou ja hoe zal ik het zeggen. Ze hebben hun best gedaan er iets van te maken. Helaas kun je met de wagen niet in de gezellige hoekjes komen, maar wel bij de tafeltjes met uitzicht op het zwembad (niet echt mijn idee van sfeervol). Voor andere ouders geweldig (getuige hun voorliefde voor die rij tafels), kun je naar je kind kijken terwijl je een Leffe Blond van de tap drinkt. Ik heb niet een rustig plekje om te voeden gezien.

Hoe was het eten?

Wij hebben er geluncht en een keer gedineerd. Overigens is het eten van prima kwaliteit, voor steak met frites, en de lasagne was ook wel lekker (ook in de vega uitvoering). Maar er zijn weinig creatieve keuzes, en na een weekendje ben je wel door de kaart heen.

Het personeel is wel super lief, zeker voor kinderen, en maakt het verblijf aangenaam. Maar een restaurant met uitzicht op enerzijds zwembad en anderzijds een rij met tafels voor kinderfeestjes en een receptie, heeft zo zijn limiet in sfeer.

 

http://www.molenheide.be/

Ben jij hier ook geweest? Laat dan snel weten wat jij ervan vindt!

Mijn oordeel over de Taverne:

Restaurant Name: De Taverne

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
3,4


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: