Hamont-Achel | Domein de Bever

Waar ben ik geweest?

Een tijdje geleden was ik met mijn dochtertje, mijn ouders en mijn broer bij Domein de Bever in Hamont-Achel (België). Dit ligt op een mooie plek midden in de bossen en aan een grote vijver. Ook is er een uitkijktoren die je kan beklimmen. Wij gingen een stukje wandelen en daarna iets drinken. Ik at ook een heerlijk stukje abrikozenvlaai, jum! Het was er ontzettend druk op een zondagmiddag; er was nog net één tafeltje vrij waar we konden zitten.

Is het leuk met een baby?

Zoals ik al zei, was het er heel erg druk. Dus met de kinderwagen was het even passen en meten. We vonden een tafeltje in de voorste helft, en dat paste precies. Er is ook een serre waar je uitkijkt op de vijver en het bos, maar hier was voor ons geen plek.

Voor kinderen is het vooral leuk als het mooi weer is, want dan kunnen ze lekker naar buiten. Je moet ze wel goed in de gaten houden, omdat er een grote vijver is. Al met al best een prima plek om een kopje koffie te gaan drinken als je in de buurt aan het wandelen bent!

https://www.domeindebever.be/nl/

Mijn oordeel over Domein de Bever:

Restaurant Name: Domein de Bever

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
2,5


%d bloggers liken dit: