Eindhoven | Stories

Waar ben ik geweest?

Laatst ben ik gaan lunchen bij Stories in Eindhoven, op Strijp-S. Stories is alleen doordeweeks open tussen 9 en 5, en richt zich voornamelijk op werkende mensen op Strijp-S. Het is een leuk ingericht restaurant met een heleboel tafeltjes, waarvan een klein gedeelte op een verhoging. Die zijn dus niet zo toegankelijk, maar er zijn ruim voldoende plekken waar je wel lekker kan zitten met je kinderwagen of buggy. Ook leuk om te vermelden: Stories zit op de begane grond van de voormalige Philips Apparatenfabriek, en het industriële karakter van het gebouw is nog heel duidelijk zichtbaar. Verder is Stories een opleidingsplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een super goed initiatief!

Wat staat er op het menu?

De kaart vind je op een tablet, en hiermee kan je ook meteen je bestelling plaatsen. Je vindt er klassiekers als uitsmijters en soep, maar ook wisselende gerechten uit de wereldkeuken, zoals Pad Thai. Ik at een Caesar salade met kip, en die was lekker.

Is het handig met je kindje?

Een rustig plekje om te voeden is er niet echt; dit kan alleen in het restaurant. De toiletten vind je vooraan in de gang. En dat brengt ons bij het grootste minpunt: je kan nergens je baby verschonen. Dat is echt heel onhandig, want je weet natuurlijk nooit wanneer dat nodig is.

Wel leuk om te vermelden: vlakbij Stories vind je De Ontdekfabriek, waar kinderen kunnen spelen, uitvindingen doen, films maken, noem maar op! Mijn kindje is hier nog veel te klein voor, maar ik ga hier zeker naartoe als ze wat ouder is!

http://stories-eindhoven.nl/

Ben jij hier ook geweest? Laat hier dan ook even weten wat jij ervan vindt!

Mijn oordeel over Stories:

Restaurant Name: Stories

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
2,4


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: