Eindhoven | Popei

Waar ben ik geweest?

Op een woensdagmiddag ging ik lunchen bij Popei, met dochter en manlief. Popei zit onder in het Klokgebouw, zo’n beetje naast de ingang van station Strijp-S. Hier worden regelmatig optredens georganiseerd van singer-songwriters, bandjes, etc. Ook zijn er repetitieruimtes te huur voor muzikanten, én je vindt er een eetcafé.

Kan je je kinderwagen ergens kwijt?

De inrichting van Popei is kleurrijk, met veel tafeltjes, een bar, en een klein podium waar optredens worden gegeven. Ook is er nog een zaal met een groter podium. Een gedeelte van de tafeltjes bevindt zich op een verhoging, maar er is een ‘opritje’ voor je kinderwagen, dus je kan hier gewoon naartoe rollen. Toen we kwamen was het er heel rustig, er waren alleen een paar scholieren, maar toen we weggingen was het een stuk drukker. Het was even puzzelen om de kinderwagen weer mee naar buiten te nemen.

En hoe is het eten?

Op de menukaart vind je een lekkere variatie aan gerechten, bereid met duurzame en voornamelijk lokale ingrediënten. Ik at een wrap met falafel en granaatappelpitjes, heel fris. Wel een beetje moeilijk op te eten, omdat het in een grote kom zat 🙂 Manlief at een tosti met roerei en champignons. Allebei heel erg lekker!

Popei met een kindje, is dat wat?

Je baby voeden kan alleen aan tafel in het eetcafé, niet veel privacy dus. Pluspunt: er is wel een verschoonruimte voor je baby, in dezelfde ruimte als het invalidentoilet. Je moet hiervoor wel even de sleutel halen bij de bar.

Voor kinderen is er niet heel veel te beleven. Er is 1 kinderstoel.

Samenvattend: leuke plek, weinig ruimte voor de kinderwagen, maar je kan er wél je baby verschonen.

https://www.popei.nl/nld/eetcafe

Ben jij hier ook geweest? Laat hier dan ook even weten wat jij ervan vindt!

Mijn oordeel over Popei:

 

Restaurant Name: Popei

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
2,8


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: