Eindhoven | Natlab

Waar ben ik geweest?

De zon scheen, en we hadden een vrije dag, dus belandden we op het terras bij Natlab in Eindhoven. Natlab is het oude Natuurkundig Laboratorium van Philips. Je vindt het op Strijp-S, waar nog meer oude Philips gebouwen te vinden zijn. In Natlab vind je het filmhuis Plaza Futura, en er is een café-restaurant. In de zomer kan je hier ook naar de buitenfilm, super gezellig. Het terras is trouwens ook heel fijn, want hier heb je echt de hele dag zon. Heerlijk!

Hoe is de kaart?

Op de kaart vind je een heleboel lekkere gerechten, zowel voor lunch, borrel als diner. En natuurlijk snacks om mee te nemen naar de film. Ik at een caesar salade en die smaakte heerlijk.

En is het handig met een baby?

Er is best wat ruimte in het café-restaurant. Wij zaten op het terras, omdat het lekker weer was. Hier is ook genoeg ruimte voor een kinderwagen of buggy. Het terras ligt op een verhoging, met trappen aan alle kanten. Je kan via het café binnenlangs lopen, dan hoef je niet te sjouwen. Verder zijn er wel wat plekjes om te voeden. Niet heel erg rustig, zeker als er veel mensen zijn is het lastig. En het is hier soms ongelooflijk druk, vooral met 60-plussers die naar het filmhuis gaan. Er is een verschoon-kussen in het toilet. Voor oudere kinderen zijn er ook kinderstoelen.

Met je baby naar de film

Wat ook heel leuk is: je kan hier op zondagochtend met je baby naar de film. Wij hebben dit laatst een keer gedaan; we gingen naar ‘the shape of water’. Elke week is een andere film te zien, en je mag je kindje dus mee naar binnen nemen. Het licht in de zaal blijft dan een beetje aan, zodat je nog iets kan zien als het nodig is. En het geluid staat iets zachter dan bij een normale voorstelling. Toen wij er waren, waren wij de enige met een baby. Dat voelde toch een beetje ongemakkelijk, ondanks dat het een speciale baby-voorstelling was. Op de website staat het ook niet heel duidelijk vermeld; je kan ook een normaal kaartje kopen. Gelukkig is er altijd iemand die een introductie- verhaaltje doet, dus toen werd wel uitgelegd dat wij er waren met een baby. Het ging trouwens allemaal prima, dochterlief heeft de hele film geslapen.

https://www.natlab.nl/

Mijn oordeel over Natlab:

Restaurant Name: Natlab

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
3,5


%d bloggers liken dit: