Eindhoven | Intelligentia Ice

Waar ben ik geweest?

De zon schijnt! Eindelijk! En dat betekent: tijd voor een ijsje! Bij mij in de buurt vind je de niet alleen de lekkerste ijsjes, maar ook de meest originele smaken. Waar dan? Bij Intelligentia Ice op Strijp-S. Deze ijssalon zit naast Onder de Leidingstraat, waar we ook al eens naartoe zijn geweest. Het ijs-assortiment wisselt regelmatig, en er worden ook koffie, gebakjes, bonbons en macarons verkocht.

Wat heb ik gegeten?

Een ijsje natuurlijk! 1 bolletje (want dat neem ik altijd), deze keer met Cookies smaak. Super de super lekker! Maar je kan natuurlijk ook één van de andere smaken nemen, zoals bijvoorbeeld: Cuban Cigars, Zwarte Kip Advocaat (die was er nog niet toen ik er was, anders had ik zéker die genomen), Gin Tonic, of Vegan Coconut Twist. Echt zoveel keuze! Je mag ook altijd iets proeven als je het vraagt, dus als je niet kan kiezen, helpt dat misschien.

Is het leuk met een kindje?

Mijn babytje is uiteraard nog veel te klein voor een ijsje, maar ijsjes en kinderen zijn natuurlijk een topcombinatie. Ik zat binnen en de kinderwagen paste er net. Buiten is veel meer plek. Verdere faciliteiten heb ik niet gezien, maar het is natuurlijk ook een ijssalon en geen restaurant.

https://www.intelligentia.nl/

Ben jij hier ook al geweest? Wat is jouw favoriete smaak?

Mijn oordeel over Intelligentia Ice:

Restaurant Name: Intelligentia Ice

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
2,3


%d bloggers liken dit: