Eindhoven | IKEA koffiebar

Waar ben ik geweest?

Ik was laatst bij IKEA in Eindhoven, en toen dacht ik: deze mag eigenlijk niet ontbreken. Het is niet echt een plek waar je ‘uit eten’ gaat, maar er is wél een groot restaurant. Ik was al een tijdje niet meer geweest (lees: sinds de baby er is), en er was inmiddels het één en ander veranderd. Niet alleen in de collectie, maar ook in het restaurant. Zo is er nu ook een koffiebar, waar je terecht kan voor koffie (uiteraard) en iets lekkers.

En hoe was het?

Zo gezegd, zo gedaan: ik dronk een latte en at een stukje cheesecake, terwijl ik de kleine de fles gaf. Er is veel ruimte om te zitten, voor de bezoekers van de koffiebar is een apart gedeelte van het restaurant afgebakend. De kinderwagen paste ook prima. De cheesecake was niet super lekker, maar wel aardig.

Hoe is het met een kindje?

Voor kinderen is er niet echt iets te beleven in de koffiebar. Er zijn uiteraard wel veel kinderstoelen 🙂 Er is een aparte ruimte om je baby te verschonen. Het zag er wel ok uit, niet super netjes. Er is een rol papier om op het verkleedkussen te leggen. Dat is fijn, maar ik denk dat veel moeders net als ik hun eigen verkleedmatje meenemen. Verder rook het er niet zo fris toen ik er was. In deze ruimte staat ook een stoel, zodat je hier je kindje kan voeden. Er is dus wel privacy, maar het is niet zo’n fijne plek om even lekker te gaan zitten.

Al met al: als je toch bij IKEA bent, kan je hier prima even terecht met je kindje. Alle faciliteiten zijn er, en er is meer dan genoeg plek.

https://www.ikea.com/nl/nl/store/eindhoven

Ben jij hier ook geweest? Laat hier dan ook even weten wat jij ervan vindt!

Mijn oordeel over de koffiebar van IKEA Eindhoven:

Restaurant Name: IKEA

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
3,3


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: