Eindhoven | De Bijenkorf

Waar ben ik geweest?

Ik kom altijd graag bij de Bijenkorf om te winkelen. En dan is het ook heel fijn dat je daar even iets kan eten of drinken. In de Bijenkorf in Eindhoven vind je het restaurant op de tweede verdieping. Het is een paar jaar geleden helemaal vernieuwd en ziet er super mooi uit. Er zijn veel verschillende plekjes om te zitten: kleine tafeltjes, luie stoelen en banken, hoge tafels, noem maar op. Niet overal kan je makkelijk zitten met je kinderwagen, maar er zijn verschillende plekken waar het goed past. Tripp Trapps zijn aanwezig voor de grotere kinderen.

Hoe is het eten?

Eten en drinken haal je aan het buffet, wat met een kinderwagen niet zo handig is als je in je eentje bent. Er is veel keuze! Je vindt bijvoorbeeld broodjes, salades en warme maaltijden, maar natuurlijk ook de heerlijke Bijenkorf gebakjes. Ik at de speciale ‘sterrensandwich’, met bokking en bimi, en het was super lekker. De medewerkers van het restaurant zijn erg vriendelijk en helpen graag, ook met eventuele dieetwensen.

En is het fijn om hier naartoe te gaan met een kindje?

Ja, dat is heel fijn! Want heel handig: er is een aparte ruimte om je baby te verschonen. Deze ziet er netjes uit en er is echt veel ruimte. Je kan zelfs je kinderwagen meenemen naar binnen, zo groot is het. Er staat ook een stoel, dus als je een rustig plekje zoekt om te voeden, kan dat hier ook prima. Voor iets oudere kinderen is er een speelhoekje.

Is het gezellig? Dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik vind het een fijne spot om even bij te komen, en er is altijd wel ergens plek om te zitten. Veel planten, mooie meubels, goede inrichting, dus wat mij betreft een echte aanrader in de binnenstad!

https://www.debijenkorf.nl/

Ben jij hier ook geweest? Laat hier dan ook even weten wat jij ervan vindt!

Mijn oordeel over de Bijenkorf in Eindhoven:

Restaurant Name: De Bijenkorf

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
4,1


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: