Eindhoven | Bij de Greef

Waar ben ik geweest?

Bij de Greef is een lunchroom aan het Trudoplein in Eindhoven. Ik ging hier lunchen met de kleine meid. Het is een gezellig plekje, met best veel tafeltjes en een leuke inrichting. Voor je kinderwagen is niet superveel plek; er zijn een paar tafeltjes waar je kan zitten. Het was rustig toen ik er was (rond 11.30); er waren nog twee moeders met baby’s en kinderen, inclusief 2 kinderwagens. Het paste allemaal nét, maar als het drukker is zal het niet altijd lukken om hier een plekje te vinden.

Hoe is het eten?

Op de kaart vind je veel verschillende broodjes, uitsmijters, salades en soepen. Ik at een salade met kip teriyaki en die smaakte prima. Ik ben hier een paar keer eerder geweest, en het eten smaakt goed. Het is niet heel bijzonder, maar er is wel heel veel keuze, dus je zal altijd wel iets vinden naar je smaak. De mensen die er werken zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam. 

En is het handig om hier met een baby naartoe te gaan?

Er is helaas geen plek waar je je kindje kunt verschonen; gelukkig was dat ook niet nodig. Achterin het restaurantje zijn een paar tafeltjes waar je wellicht zou kunnen voeden, maar veel privacy heb je er niet. Zoals ik al zei is het best klein, dus er is kans dat er geen plek is voor je buggy of kinderwagen. Gelukkig kan je vanaf de straat best goed naar binnen kijken, zodat je niet voor niks jezelf naar binnen hoeft te wurmen.

 

http://bijdegreef.nl/

Ben jij hier ook al geweest? Laat even weten wat je ervan vond!

Mijn oordeel over Bij de Greef:

Restaurant Name: Bij de Greef

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
2,2


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: