Den Bosch | Zoomers/Versus Fashion Café

Onderstaande review is geschreven door Lieke (34), moeder van zoon Wietse (0).

Waar ben ik geweest?

Laatst ben ik gaan lunchen, samen met zoonlief van bijna zes maanden, in Den Bosch bij Zoomers/Versus Fashion café op de hoek van de Korte Putstraat.

Omdat het donderdag was, was het vrij rustig. Er waren wel wat mensen, maar er was genoeg plek om te zitten. Ik ben in de grote bank gaan zitten en heb de buggy naast me geparkeerd. Af en toe heb ik de baby naast me op de bank gelegd.

Hoe is het eten?

Het eten is niet hoogstaand culinair, maar wel van goede kwaliteit. Ik at een donkere boterham met oude kaas, en dronk twee koffie en een bitter lemon. De bediening was vriendelijk en attent, en niemand keek raar op dat ik daar met een baby zat.

En gaat het goed mét een kindje?

De verschoningstafel is in het gehandicapten-toilet. Lekker ruim, schoon, licht, en je hebt er geen sleutel voor nodig. Verder staan er twee fauteuils en een tafeltje in een ruim vrouwentoilet. Dit is een mooie fijne plek om even rustig te zitten voeden.

Omdat het een café met winkel gecombineerd is, is er veel te zien voor een nieuwsgierige baby. De ingang is bijna drempelloos, met grote deuren. Erg fijn met het naar binnen en buiten rijden met een wandelwagen of buggy.

Verder is de locatie natuurlijk ideaal om erna even te winkelen in de stad, wat ik dan ook gedaan heb! 🙂

https://www.pietzoomers.com/fashion-cafe/

Ben jij hier ook geweest? Laat hier dan ook even weten wat jij ervan vindt!

Mijn oordeel over Zoomers/Versus Fashion Café:

Restaurant Name: Zoomers/Verso Fashion Café

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Ook leuk voor de ouders
3,8


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: