Den Bosch | Gossimijne

Deze review is geschreven door Lieke, moeder van Wietse (0).

Waar ben ik geweest?

We zijn deze keer niet gaan lunchen, maar écht uit eten gegaan met onze kleine van nu 9,5 maand. En wel bij Gossimijne in Den Bosch.

Hoe was het?

We hadden om 5 uur gereserveerd, mét kinderstoel, en twee volwassenen. We konden in de aanbouw zitten, waar de grote ramen boven het water open stonden. Lekker met dit warme weer. Er is wel wat plek voor het neerzetten van een kinderwagen, maar niet naast de tafel. Maar je kan er wel een kinderstoel met riempje (voor de kleine wiebelkonten) krijgen. Dus is het niet aan te raden voor de echte baby’s, maar zodra ze kunnen zitten komt het wel goed. Er is geen verschoningstafel, dus dat moet je slim plannen. Of een andere trucje toepassen, zoals staand of op de vloer.

En hoe was het eten?

Het eten is een klein-gerechtjes-twee-per-ronde tapas menu zoals je wel vaker ziet tegenwoordig. Wij vonden dat wel een veilige keuze. Mocht het dan niet werken met de kleine man, konden we weglopen met tenminste iets in onze maag. Maar dat was niet nodig, het ging helemaal prima. Na een kleine twee uur was de kleine er wel klaar mee, het was ook ongeveer zijn bedtijd. Wij hadden toen ook wel genoeg gegeten, en we zijn naar huis gegaan.

Het eten was van prima kwaliteit, en de gerechtjes gevarieerd en ook vegetariër-vriendelijk. Bovendien kun je met zo’n menukaart de kleine ook de allerleukste smaakjes laten proeven, wat wij erg grappig vinden. Al met al best een geslaagde avond, al duurt twee uur wel een beetje lang met een baby. Overigens hebben ze voor de wat oudere kinderen een kindermenu om van te bestellen.

Gossimijne

Ben jij hier ook geweest? Wat vond jij ervan?

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
2,7


%d bloggers liken dit: