Den Bosch | Croy

Deze review is geschreven door Lieke, moeder van Wietse (0).

Waar ben ik geweest?

We zijn gaan dineren met zijn drieën, Wietse is nu 8 maanden, bij Croy in Den Bosch. De locatie ziet er van buiten erg mooi uit; het ligt op een stervormig schiereiland bij de Pettelaar. Je zou daar dan ook iets vrij chiques verwachten, maar er zit een restaurant met betaalbare prijzen. Croy is een bierbrouwerij, dus bij je eten zijn er speciaalbiertjes te bestellen.

Hoe was het eten?

Het eten viel tegen. Ik heb zelfs een gerecht terug naar de keuken gestuurd omdat het verre van gaar was. Alhoewel de kaart best divers was, en ook vegetariër vriendelijk. Helaas zijn er ook zijn drankjes vergeten. Al met al geen goede ervaring met de keuken noch de bediening. Het interieur is bruin, donker, en doet gedateerd Brabants aan. Ook de medegasten hadden een bovengemiddelde leeftijd, of waren met de hele familie, en dus kleinkinderen.

En is het handig met een baby?

Er zijn wel kinderstoelen, en een verschoningstafel in het invalidentoilet. Er is ook voldoende plek om een kinderwagen mee te nemen, en een rondje te wandelen om het restaurant heen om de kleine in slaap te krijgen.

Conclusie

Wietse vond het allemaal wel leuk, lekker mensen kijken en een beetje slapen in de Maxi-Cosi op de bank naast me. Wij waren vooral blij met de speciale biertjes, maar zullen er niet snel terug komen om uitgebreid te eten. Het is echter wel een plek met meerdere kinderen, en dus hoef je je niet heel opgelaten te voelen als de kleine iets van zich laat horen.C

Restaurant Croy in Den Bosch

Ben je hier ook geweest? Laat dan ook weten wat jij ervan vond!

Restaurant Name: Croy

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
3,2


%d bloggers liken dit: