Eindhoven | EMMA

Waar ben ik geweest?

EMMA is een restaurant in het centrum van Eindhoven. Het is ontstaan uit een samenwerking van 2 ondernemers: de eigenaar van een catering-bedrijf en de grondlegger van Pinkie Patisserie. Je kan vanaf de straat niet goed zien hoe mooi het er vanbinnen uitziet. Er staan veel tafeltjes, maar het is ook ruim opgezet. Meer dan genoeg plek voor je kinderwagen. Links achterin worden kruiden verbouwd in een soort kas in het restaurant; dat zie je niet vaak!

Ik ging lunchen met man, baby en vrienden op een zondagmiddag. Het was erg rustig; we hadden gereserveerd maar dat was niet nodig. Ik had voor de zekerheid even gebeld om te vragen of ik mijn kinderwagen ergens kwijt kon, en dat was zo.

Hoe was het eten?

Als appetizer deelden we een bao met buikspek; lekker maar moeilijk op te eten. Het was een beetje nat door de saus, en 2 bao’s worden geserveerd in 1 kommetje. Niet zo handig als je wil sharen. Daarna at ik een superlekkere boterham met makreelrilette; die was echt heerlijk. Manlief had een boterham met ossenworst; ook die viel goed in de smaak. Als toetje koos ik voor een gebakje uit de vitrine van Pinkie Patisserie, yum!

En hoe is het voor de kleine?

Een rustige plek om te voeden is er niet, maar je kan wel je baby verschonen. Er is een verschoontafel in het invalidentoilet. Voor kinderen is er verder niet veel te beleven. Er zijn wel kinderstoelen beschikbaar.

Wij hebben echt super lekker geluncht. Op de dinerkaart staan ook allemaal heerlijke gerechten, maar bij ons past het nog niet zo goed in het schema om ‘s avonds mét baby uit eten te gaan. Maar ja, lunchen is het nieuwe dineren, toch? 😉

 

http://emmarestaurant.nl/

Ben jij hier ook geweest? Wat vond jij ervan?

Mijn oordeel over EMMA:

Restaurant Name: EMMA

  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
3,2


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: