Eindhoven | Down Town Gourmet Market

Deze review is van Lieke (34), moeder van baby Wietse (0).

Waar ben ik geweest?

Vandaag ben ik met de kleine gaan lunchen met een vriendin in het centrum van Eindhoven, bij Down Town Gourmet Market (tussen Stratumseind en de Vestdijk in). Down Town Gourmet Market is er sinds april 2016. Je vindt er meer dan 20 verschillende eet-tentjes en 2 centrale bars.

Van buiten is het niet echt duidelijk dat het er zit, maar zeker de moeite waard om langs te gaan, want het is van binnen erg gezellig! Je haalt iets te eten bij één van de stands met eten uit alle hoeken van de wereld; je moet bijvoorbeeld denken aan Vietnamese pho, Chileense empanadas of gezonde pokebowls. Daarbij wordt de drank wordt aan tafel geserveerd. Je kiest dus elk waar je zin in hebt, en eet dan toch gezellig samen aan tafel.

We hebben beiden een burrito gegeten en wat gedronken. Het eten is snel klaar en zo hebben we in een lunchuurtje toch gezellig bijgekletst en heeft Wietse ook weer wat anders dan de huiskamer gezien.

En hoe is het voor de baby?

De kleine steentjes op de vloer zijn mooi, maar een beetje oorzaak van trillingen voor de kleine, die deze keer in de buggy zat. Wel is er een verschoningstafel in het damestoilet tegenwoordig, en genoeg ruimte om met een wagen rond te lopen en te zitten, behalve in de spitstijd van zaterdagmiddag.

Er is veel te zien en te ruiken voor de kleine neus en ogen, dus onze baby was na een uur zo moe dat hij knockout in de wagen lag bij het eerste zuchtje buitenlucht 🙂 Al met al dus een fijne plek om naartoe te gaan!

http://www.downtowngourmetmarket.com/

Ben jij hier ook geweest? Wat vond jij ervan? Laat het hier weten!

 

Mijn oordeel over Down Town Gourmet Market in Eindhoven
  • Plek voor je kinderwagen
  • Rustig plekje om te voeden
  • Verschoon-faciliteiten
  • Lekker eten
  • Leuk voor kinderen
  • Leuk voor ouders
3,5


Leave a Reply

Verzenden


%d bloggers liken dit: